به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین همایش ملی سلامت معنوی، صبح چهارشنبه در سالن همایشهای غدیر دفتر تبلیغات اسلامی و به همت فرهنگستان علوم پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و حوزه علمیه قم آغاز شد.
این همایش با محوریت سلامت معنوی در دیدگاه دین اسلام، سلامت معنوی و نظام سلامت کشور، سلامت معنوی در سیاستهای کلان حوزه سلامت، مراتب سلامت معنوی در قرآن و نهج البلاغه، مراقبت معنوی، تجارب ملی و فراملی برگزار شد و نشستهای تخصصی در همین راستا انجام میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این همایش، با اشاره به اهمیت موضوعات مطروحه در همایش سلامت معنوی اظهار کرد: این همایش یکی از مصادیق عملی ارتباط و وحدت حوزه و دانشگاه است و برکات بسیاری را با خود به همراه خواهد داشت.
ابوالفضل ایرانی خواه افزود: مقوله سلامت در مورد انسان به عنوان اشرف مخلوقات مقوله پیچیده است و تنها به تشخیص بیماریها و امراض جسمی خلاصه نمیشود و ابعاد بسیار مختلفی دارد از جمله بعد معنوی سلامت را در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه تأکید بر حوزه معنویت در سلامت در دین اسلام بیش از همه ادیان مطرح شده است، تصریح کرد: در چند سال اخیر بعد معنوی سلامت نیز وارد تعریف سلامت سازمان بهداشت جهانی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در چند سال اخیر بعد معنویت در سلامت مطرح شده است، تأکید کرد: این نوید را میدهد که ابعاد عمیق بحث معنویت و خداشناسی را در جامعه امروز پزشکی خود بیش از گذشته حاکم ببینیم.
ایرانیخواه افزود: باید به جای طبیب پروری به سمت حکیم پروری پیش برویم و اینگونه همایشها و رواج معنویت در دستگاه درمانی کشور میتواند در این امر تأثیرگزار باشد.
نظر شما